Zokni – minőségi márkák rendelés

Mindent a zokniról

Van, aki a felemásra esküszik (Hundertwasser), más a vérkeringést nem gátló gumiszegély nélkülire (Faludy György, Einstein után szabadon), míg a legtöbben beérjük holmi praktikusan funkcionáló darabbal, elég, ha a választott lábtyű melegen tartja végtagjainkat, vagy kényelmesebbé teszi egy másként talán hordhatatlan cipő viselését, pedig a zokni hordásnak napjainkban igazi művészete van.
Zokni rendelés online ITT volt – Ferré ingek, övek, zoknik rendelése a bolti ár alatt 20-35%-kal. A webáruházból rendelés kényelmes, és még spórolunk is. Rendeljen most öltönyzoknit!

A Nike zoknik népszerűsége miért olyan töretlen? A válasz egyszerűen hangozhat. A férfi, női és gyermek igényeket ők olyan széleskörűen fedik le, hogy a minőség és a márka már csak hab a tortán. Ahogy alsó sport ruhák, melltartók terén stb. is világhírűek.

Adott esetben egy sötét öltönyhöz viselt világítóan fehér sportzokni, hölgyek esetében egy trendi farmer alá húzott Disney figurás gyerekholmi tönkre vághatja egész megjelenésünk. Pamutzokni, avagy a mindennapos kényeztetés

Egy sötét színekben pompázó boka, vagy térdzokni minden úr számára ideális választás lehet, hisz a pamut biztosította kényelem mellett, a széles színkínálat garantálja, hogy mindig az öltözékünkhöz, cipőnkhöz legmegfelelőbb darabot válasszuk. A feketén és sötétbarnán túl egy antracit darabbal sem lőhetünk bakot. Árak tekintetében a Zoknitex Bt-nél, vagy a Gardanál már 300 forintért beszerezhetünk egy pár rugalmas lábravalót, míg egy márkásabb darabért, például a J. Press antibakteriális oldattal, vagy Aloe Vera kivonattal kezelt öltönyzoknijaiért, azért kissé mélyebben kell zsebünkbe nyúlnunk. Ezek a lábravalók átlag 600-1000 forintot kóstálnak.

A minőség, és/vagy a trendi káróminta, esetleg az urak körében néhány éve még kuriózumnak számító titokzokni (ill. most már hipertitok is) formátum miatt, mely elsősorban szandálhoz ideális, persze megéri beruházni néhány drágább darabra is. Ha netán lábravalóink kapcsán is ragaszkodunk a BIO minősítéshez, a Bellinda pamutzoknijai kínálnak számunkra alternatívát, melyek esetében maga a pamut származik ellenőrzött bio gazdaságokból.

Ami a szebbik nem képviselőit illeti, ők egy fokkal merészebben bánhatnak a mintákkal is. Míg a titokzoknikat ékítheti virágfolyondár, vagy indamotívum, az éjfekete bokazoknin táncolhatnak aranykockák, a sötét térdzoknin égszínkék rombuszok is.

A J.Press mellett a minőségi zoknikról sokaknak a Calzedonia lábravalói jutnak eszébe, nem véletlenül. A Calzedonia üzletek, lévén szaküzletek, a minőségen túl a széles választékra is mindig odafigyelnek, mivel a nemzetközi divattrendekből merítenek, így friss, divatos darabokat is mindig találunk az épp aktuális kollekcióban. Ma a nyárnak majdnem vége, a hasonló forrósággal kecsegtető indián nyár még előttünk áll, így az urak a nekik szánt szivárványcsíkos Calzedonia zoknival még nagyot domboríthatnak idén is. Ha a minőség mellett az árra is szeretnénk odafigyelni, irány a Calzedonia outlet!

Ha elegancia, akkor gyapjú, vagy mercerezett pamut

És hogy mitől lesz egy pamutzokni igazán elegáns? Az úgynevezett mercerezett eljárásnak köszönhetően, amitől ez a rendkívül praktikus matéria is fényesebbnek látszik, s ezáltal elegánsabbnak hat.

Ha már eleganciánál tartunk, a pamutzoknikon túl, meg kell, említsük a gyapjúzoknikat is, melyek általában eleve gumiszegély nélkül készülnek, nem befolyásolva vérkeringésünket. Kötésszerkezetük miatt a hőszigetelés mesterei, elnyelik a nedvességet, miáltal talpbőrünket mindig száraznak és üdének érezhetjük.

A természetesség híveinek: len

A natúr lenzoknik a meleg nyári évszakban tesznek kitűnő szolgálatot, hisz friss, hűvös tapintásuk mellett a hőszabályozást is segítik. A háziasszonyok örömére mosás közben sem bolyhosodnak. Sajnos, annyira még ezek sem intelligensek, hogy menetközben ne veszítsék el párjukat. Bár, ha a designerek ötleteire vetünk egy pillantást, minden bizonnyal hamarosan a fél pár zoknik problematikáját is megoldja valamelyikük.

Ha tél, akkor thermo zokni

Míg nyáron a len, gyapjú hatású anyaguk miatt télen a thermo zoknik viszik a prímet. Jól tartják a hőt, egyszersmind megóvják lábunkat az izzadástól, így biztos, hogy nem fogunk fázni a legnagyobb hidegben sem. Az egyszínű, bordás lábravalók mellett, hölgyek itt is tobzódhatnak a mintákban, sőt már zenélő thermo darabokkal is előrukkoltak a karácsonyra készülő szakemberek, utóbbit inkább dísznek, gegnek, semmint viselésre ajánljuk.

Sí- és sportzokni az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek

Sportolás közben lábunk speciális terhelésnek van kitéve, így abszolút nem mindegy, milyen lábtyűt húzunk végtagjainkra. A J.Press kínálatában, speciális plüss sarokkal ellátott fehérben és feketében úszó sportzoknikat, illetve hosszított szárú sí zoknit is találunk, melyek viselésével sokat tehetünk egészségünk megőrzése érdekében is.

Gyógyzoknik

Apropó egészség! A piacon már a speciális gyógyzoknik sem számítanak ritkaságnak, sőt! A gumírozás nélkül készülő férfi és női lábravalókat elsősorban álló munkát végző, vagy keringési betegségekben szenvedő embereknek ajánlják a gyártók.

A gyógyzoknik egyik speciális válfaja az úgynevezett ezüstszálas zokni, mely baktérium-, és gombaölő, valamint ödémacsökkentő és vérkeringésserkentő tulajdonsága végett kifejezetten javallt cukorbetegeknek is, akiknek köztudottan gyakrabban gombásodik a lábuk. A zoknik 9%-os színezüst tartalma a szagképző baktériumokkal egy óra leforgása alatt végez, nincs többé kellemetlen izzadságszag, ahogy jéghideg talp sem, hála az ezüstszál kiváló hőtartó képességének. Az ezüstszálas zoknit nők és férfiak egyaránt viselhetik.

Hasonló kedvező tulajdonságokkal bír, az úgynevezett bambusz szálas zokni is, mely viselését érzékeny bőrű, vagy allergiás embereknek is kifejezetten ajánlják. A légáteresztő zoknik emellett puhaságukkal és természetes fényességükkel, mely a kasmírhoz és selyemhez mérhető, érdemlik ki figyelmünket. Bambusz zoknit a J. Press és a Bellinda választékában is találunk. Allergia blog: allergiak.info.

A Solidea kínálatában felbukkanó, kompressziós szállal dúsított zoknik, egy hosszabb út során válhatnak igazán praktikussá, hisz megelőzik a visszerek és vénák kialakulását.

Extrém csecsebecsék különcöknek

A neoprénből készült búvárzoknik és speciális katonai zoknik mellett, egyéni irányultságunkat fejezhetjük ki a holland Supersocks által kínált anarchista, sarlókalapácsos, esetleg a gyűlölet ellen buzdító felirattal dekorált, vagy mindjárt békejeles lábtyűkkel, melyekből az interneten át (www.supersocks.nl) potom 10 euróért (plusz postaköltség) rendelhetünk házhoz egy „páratlan” remeket.

A Thorlo dizájnos futásra és hegymászásra kifejlesztett titokzoknijait szintén egy netes webáruházon keresztül, a www.amazingsocks.com-nál rendelhetjük házhoz. A lábujj és sarokrészen is megerősített, foltrátétes lábravaló 12 eurót kóstál.

És, hogy végül a divatról is ejtsünk néhány szót, az idei tél nagy slágere a nyári csíkos után, egyértelműen a káróminta lesz, a szebbik nem és a teremtés koronáinak körében is. Míg a női zoknik színes rombuszokkal, vagy világosabb alappal játszanak, a férfi kreációk döntő többségükben megmaradnak a klasszikus szürke-fekete, esetleg barna-zöld színkompozícióknál.

Igazi ciki az lehet, ha lyukas zoknit húzunk talpunkra. A lebukás veszélye mellett közérzetünknek sem tesz jót, ha nagylábujjunk táján forintos nagyságú szakadás éktelenkedik.

Egyes elméletek szerint a lyukas férfizokni nem más, mint felhívás a keringőre, a hanyag uraság ugyanis egyszerűen csak egy kis plusztörődésre vágyik a hölgyek részéről. Viselését, a széles, minden igényt kielégítő választékra tekintettel mi mégsem ajánljuk! 🙂 Még a 80-as évek elején a pici vidéki általános iskolákban mindennapos volt a lyukas zokni effekt :), persze az egészen más, amikor szétfocizzuk az amúgy se bivajerős (vagy már kidobásra váró) lábtyűinket.

Remek zoknik, képek: http://www.santex.hu/prod_en.html – EZ EGY MAGYAR CÉG! 🙂 Nemzetközileg elismert, ilyen jók is vagyunk.

Zokni videó (42 db-ot felhúzni egyszerre): http://www.youtube.com/watch?v=n4NlRd1LdJk

A vörösréz zokni is egy érdekes újdonság. Érdemes egy-egy ilyen zoknival óvni a lábunk. A boldogságot megalapozó egészség egyre népszerűbb, így bio és gyógy -termékeket keres a legtöbb ember.
Ez is egy ilyen, ami férfiak és nők részére egyaránt nagyon jó találmány. http://www.bimeo.hu/bor-cipo/2008/080109.htm

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sí és snowboard kölcsönzés

Lassan közeledik a síszezon. Ideje elkezdeni megszervezni az idei sítúrákat. Ne feledkezzünk meg a megfelelő …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.